Υλικά
1 κιλό μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι σε φέτες, 5 μεγάλες πατάτες
σε ροδέλες, 3-4 καρώτα σε ροδέλες, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη με 1 κ γ ζάχαρη και
1 κ σ πελτέ, ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο
ψιλοκομμένες, 1 κούπα ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι.
Εκτέλεση
Σ’ ένα ταψί ρίχνετε λίγο λάδι, στρώνετε τις πατάτες, τα
καρώτα, τον μπακαλιάρο, περιχύνετε με την ντομάτα που έχετε βάλει την ζάχαρη
και τον πελτέ, πασπαλίζετε με το σκόρδο, τον μαϊντανό, το λάδι, την ρίγανη, το
αλάτι και το πιπέρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40-50 λεπτά. Αν χρειάζεται
προσθέτετε λίγο ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου