Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα από το μεσημέρι τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων στα ηπειρωτικά της ανατολικής χώρας. Τα φαινόμενα στην Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο και Εύβοια πιθανόν να είναι πιο έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος και από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα βροχών και πρόσκαιρων καταιγίδων στα ορεινά κυρίως. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-29, στα δυτικά από 13-28, στα κεντρικά από 12-27, στα νότια από 15-27 και στα ανατολικά από 14-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι πιθανότητα στα βορειοδυτικά του νομού να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι με ένταση 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6-7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 12/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά λίγες νεφώσεις, που από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου