Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πανελλήνιες εξετάσεις

- Αρχίζουν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) με την Νεοελληνική γλώσσα.

Σήμερα ξεκινούν και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19/6:
- Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του γυμνασίου
- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.
-Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών γενικών λυκείων, καθώς επίσης, και για τις απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.

- Στις χθεσινές εξετάσεις στην Νεοελληνική γλώσσα οι μαθητές επεξεργάστηκαν ένα δοκίμιο της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ από το έργο της «Πολιτισμός & Ελληνισμός- Προσεγγίσεις» που αναφέρεται στο μήνυμα που εκπέμπει η τέχνη στους ανθρώπους και τις κοινωνίες.

- Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), αποφάσισε την μετάθεση που είχαν προγραμματιστεί για τις 26 & 27/5, των γραπτών εξετάσεων του 22ου διαγωνισμού εισαγωγής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, για τις 14 και 15/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου