• ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμικτος περασμένος 1 φορά, 2 μικρές φρυγανιές τριμμένες , ½ κούπα κρεμμύδι τριμμένο, ½ κούπα γραβιέρα τριμμένη, 1 αυγό, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 κ σ ξύδι, αλάτι, πιπέρι
Σε μια λεκάνη βάζετε τον κιμά, ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά, τα ζυμώνετε και πλάθετε μπιφτέκια. Τα αφήνετε να σταθούν λίγο στο ψυγείο και ψήνετε στην σχάρα ή στο γκριλ. Μπορείτε να τα σερβίρετε και σαν χάμπουργκερ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου