Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα από το μεσημέρι τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-25, στα δυτικά από 11-25, στα κεντρικά από 14-27, στα νότια από 13- 25 και στα ανατολικά από 15-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών και καταιγίδων στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 30/5
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις μεσημεριανές –απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, όμως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου