Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις μεσημεριανές –απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, όμως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-28, στα δυτικά από 13-27, στα κεντρικά από 12-29, στα νότια από 16-27 και στα ανατολικά από 15-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 1/6
Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και στην Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου