Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 20 Μαΐου 2012
Σπανακόπιτα
• 1 κιλό σπανάκι, 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2 κούπες φέτα θρυμματισμένη (προαιρετικά), 2 φύλλα σφολιάτας, άνηθο και μάραθο ψιλοκομμένο, 1 κούπα λάδι, 1 αυγό, αλάτι πιπέρι, λίγο γάλα.
Αλατίζετε το σπανάκι και το στύβετε. Το βάζετε σ’ ένα μπολ , προσθέτετε το λάδι, το αυγό, το τυρί, τον άνηθο, το μάραθο, τα κρεμμυδάκια. Ρίχνετε πιπέρι και ανακατεύετε τα υλικά. Λαδώνετε ένα ταψί και στρώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας. Αδειάζετε την γέμιση, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο και αλείφετε με το γάλα. Χαράζετε την σπανακόπιτα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου