Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που το πρωί θα είναι ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι- απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-24, στα δυτικά από 11-25, στα κεντρικά από 11-26, στα νότια από 15-26 και στα ανατολικά από 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί- βορειοδυτικοί με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-27 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 29/5
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου