Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-23, στα δυτικά από 14-25, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 16-26 και στα ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα δυτικά και τα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 27/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου