Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τηγανιτά φιλετάκια ψαριού


• ½ κιλό φιλετάκια ψαριού (γλώσσα, μπακαλιάρος) σε κομμάτια , 2 κούπες αλεύρι, 1 κ γ σόδα μαγειρική, 3 κ σ ούζο, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Σε μια λεκάνη βάζετε το αλεύρι, ρίχνετε το αλάτι και το σκόρδο. Προσθέτετε την σόδα στο ούζο και την ρίχνετε στο αλεύρι. Ανακατεύετε και ρίχνετε λίγο νερό να γίνει κουρκούτι. Βάζετε το ψάρι και ανακατεύετε ελαφρά να αναμιχθούν. Ζεσταίνετε το λάδι και τηγανίζετε τα φιλετάκια. Βγάζετε σε απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου