Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές, χαλαζόπτωση και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-24, στα δυτικά από 11-25, στα κεντρικά από 11-26, στα νότια από 13- 25 και στα ανατολικά από 15-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών και καταιγίδων στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί- βορειοδυτικοί με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 30/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα από το μεσημέρι τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου