Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-23, στα δυτικά από 14-25στα κεντρικά από 12-25, στα νότια από 16-26 και στα ανατολικά από 115-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή τοπικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 28/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που το πρωί θα είναι ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι- απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βορειοανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου