Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-26, στα δυτικά από 12-27, στα κεντρικά από 11-28, στα νότια από 14-26 και στα ανατολικά από 17-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος. Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-28 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 25/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου