Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Έκθεση φωτογραφίας “Ειρήνη Είναι”


Από τις 14 - 21/9 στο "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, στην Αίθουσα “Άγγελος Σικελιανός” (Πειραιώς 100, Γκάζι) με ελεύθερη είσοδο Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Ειρήνη Είναι”.

Την έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η ΜΚΟ "Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία", υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, του Δήμου Αθηναίων, του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της "Τεχνόπολις". Στην έκθεση θα εκτεθούν οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό, θα γίνει προβολή ενημερωτικού υλικού με θέμα την Ειρήνη και τη Μη βία, ενώ θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με συνδέσεις με άλλες πόλεις, όπου οι τοπικές φωτογραφικές ομάδες κάνουν αντίστοιχες εκδηλώσεις, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ειρήνη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 14/9 στις 20:00 μαζί με την απονομή των επαίνων στους διακριθέντες του διαγωνισμού. Στις 21 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Ειρήνη και τελευταία ημέρα της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στον χώρο της έκθεσης, με ταυτόχρονη ανταπόκριση από τις άλλες πόλεις όπου θα διοργανωθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις, σε συνεργασία με τις τοπικές φωτογραφικές ομάδες
Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου