Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πολιτιστική Ατζέντα


«Βάλε ψυχή μου τα χαμένα σου φτερά»- Συναυλία με τη Μαριαλένα Οικονομίδου στις 22/07 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας Ο.Ν.Α.- Θέατρο (5ο Διαμέρισμα) στις 20.30 με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό

Η Μαριαλένα Οικονομίδου και οι πρίγκιπές της, μέσα από το στίχο και τη μουσικής της, θα ερμηνεύσουν παντρεύοντας το ροκ, το έντεχνο, το μπλουζ, το λαϊκό και το ρεμπέτικο. Ηθοποιοί, ερμηνευτές και μουσικοί θα καταθέσουν την ψυχή τους. Μεταξύ αυτών η ηθοποιός- ερμηνεύτρια Λιάνα Καρριέρε- Οικονομίδου, ο Γιώργος Βένερ και ο Γιώργος Καρριέρε Οικονομίδης. Φιλική συμμετοχή ο Σπύρος Μπιμπίλας κια πολλές άλλες πινελιές και χρώματα. Μουσικοί: Νταϊάνα Χαρακόζ, Μπλέντυ Τελχά, Σπύρος Ζερβός, Γιώργος Βορρές Σεναριογράφος και σκηνοθέτης «Η Ζωή»

«Διακοπές στο Γκάζι. Κάθε βράδυ μουσική, κάθε βράδυ μια γιορτή», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στις 22/7 θα εμφανιστούν οι Lexicon Project, Joanna Drigo και Ισμήνη Πεπέ.

Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, παρουσιάζει στις 22/7 στις 21:30 στο Θέατρο Ρεματιάς (Πεζόδρομος Προφ. Ηλία) Πολύδροσο, Χαλανδρίου συναυλία «Από τον Τσιτσάνη στον Χατζιδάκι» με τον Βασίλη Λέκκα

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας στις 21:30 η θεατρική παράσταση «Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού. Παίζουν: Καίτη Ιμπροχώρη, Στέφανος Κακαβούλης κ ά.

Στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης στις 22-23-24/7 η θεατρική παράσταση»Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Μποστ σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου.
Παίζουν ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Μάκρης. Είσοδος 5 ευρώ

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για τις 22 Ιουλίου συναυλία των Raining Pleasure στο Θέατρο Βράχων. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα έως και τη λήξη του Φεστιβάλ (4 Αυγούστου)
Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ. Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 πμ. – 8.00 μμ
Για περισσότερες πληροφορίες: 210-7609340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου