Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 25 Ιουλίου 2010
Σουβλάκια χοιρινά με κρεμμύδι και πιπεριά
1 κιλό χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο, 2 μεγάλα κρεμμύδια, 2 μεγάλες πιπεριές (πράσινη ή κόκκινη), λάδι, λεμόνι, μουστάρδα, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
Κόβετε το κρέας σε μεγάλες μπουκίτσες, το περιχύνετε με το λάδι, το λεμόνι και την μουστάρδα, αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με την ρίγανη. Ανακατεύετε να αναμιχθούν τα υλικά, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε να μείνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες ή ως την επομένη.
Πλένετε και κόβετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε τετράγωνες φετούλες.
Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια βάζοντας ανάμεσα τα λαχανικά.
Ψήνετε στην σχάρα ή στο γκριλ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου