Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Εύκολη Μπουγάτσα


½ κιλό φύλλο κρούστας, 1 κούπα βούτυρο, 3 αυγά, ½ κούπα γάλα ζαχαρούχο, ½ κούπα νερό, 1 κουτάκι βανίλιας, κανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα.

Λιώνετε το βούτυρο και αλείφετε ένα ταψί.
Παίρνετε ένα-ένα φύλλο, το βουτυρώνετε και το βάζετε στο ταψί, σουρώνοντας το στην άκρη. Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα φύλλα, μέχρι να γεμίσει το ταψί.
Διαλύετε το γάλα με το νερό. Χτυπάτε τ’ αυγά, το γάλα και την βανίλια στο μίξερ.
Περιχύνετε τα φύλλα στο ταψί και ψήνετε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η μπουγάτσα. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου