Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Συμβαίνει σήμερα


Ανεστάλη η αποχή των βαθμολογητών καθηγητών των πανελληνίων
Μετά από πολύωρη συνεδρίαση της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αναστολή της αποχής των καθηγητών-βαθμολογητών στις πανελλήνιες, ενώ εδόθη η διαβεβαίωση ότι εντός των επόμενων 10 ημερών θα ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας, η δικηγόροι θα απέχουν των καθηκόντων τους από 23/6-7/7
Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενική απεργία τους εργαζόμενους, στις 23/6 αντιδρώντας «στις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις αλλά και γενικότερα στην πολιτική του μετώπου κυβέρνησης - εργοδοτών - τρόικας». Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 πμ στην Ομόνοια.

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε συλλαλητήριο στις 19:00 μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, διαμαρτυρόμενη για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό.

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, από την Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, την Πανελλήνια Ένωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής και την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ

Απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά, πραγματοποιούν στις 23/6 τα σωματεία που αντιδρούν στην άρση του καμποτάζ, στο νέο Ασφαλιστικό και στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Κινητοποίηση με αποκλεισμό των διοδίων Σχηματαρίου πραγματοποιούν στις 23/6 στις 10:00 το πρωί φορείς από όλη την Εύβοια.

Στον δακτύλιο της Αθήνας σήμερα κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με Μονό νούμερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου