Συνολικές προβολές σελίδας
Σάββατο 26 Ιουνίου 2010
Κοτοπιτάκια
2 φύλλα σφολιάτας, 1 κούπα κοτόπουλο ψαχνό βρασμένο, ½ κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 2 κ σ ελαιόλαδο, ½ κούπα φέτα, κάρυ, αλάτι, πιπέρι, γάλα για το άλειμμα
Ανοίγετε τα φύλλα της σφολιάτας και με το ρολάκι τα κόβετε σε έξι κομμάτια, σχηματίζοντας 12 πιτάκια.
Μαδάτε το κοτόπουλο με τα χέρια και θρυμματίζετε την φέτα.
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, προσθέτετε το κοτόπουλο, σοτάρετε για λίγο, σβήνετε την φωτιά, ρίχνετε την φέτα το κάρυ, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και αφήνετε λίγο να κρυώσει
Μοιράζετε την γέμιση στα πιτάκια, βάζετε στις άκρες λίγο νερό και πιέζετε να κολλήσουν.
Αλείφετε τα πιτάκια με γάλα, τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου