Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πολιτιστική Ατζέντα


Στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2010 από τις 18-21/6 η μουσική θα φυτρώνει στους δρόμους της Αθήνας

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων, για 11η χρονιά σε κομβικά σημεία της πόλης, όπως οι πλατείες Κοτζιά, Κλαυθμώνος, Συντάγματος και Ασωμάτων, αλλά και σε νέα σημεία, όπως η Πλατεία Αγίας Ειρήνης και η Πλατεία Βαρνάβα. Φέτος συμμετέχουν οι Le Peuple de l'Herbe, Masta Pi, Ez a Divat, Dan Le Sac VS Scroobius Pip, Fallulah, Kingdom Of Lord, Electronica / Funk Owl aka K.O.L.O, ακόμα η Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών, η Συμφωνική Ορχήστρα της Λωζάννης και η Simon Bolivar Youth Orchestra της Βενεζουέλας.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα στο Θέατρο Βράχων μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Ηλία Κατσούλη με τίτλο «Μια βραδιά για των Ηλία» με την συμμετοχή καταξιωμένων ερμηνευτών.

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας που πραγματοποιείται στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, την Παρασκευή 18/6 συναυλία των Μπ. Στόκα, Δημ Σταρόβα, Α. Κωνσταντινόπουλο.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 18 & 19/6 στις 21:00 η Εθνική Λυρική Σκηνή ανεβάζει το θρυλικό μελόδραμα του Μπελίνι «Νόρμα», σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, σκηνικά Γιώργου Πάτσα, και διανομή διεθνών αστέρων υπό την διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου