Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Πολιτιστική Ατζέντα


Η Big Band του Δήμου Αθηναίων στις 19:00 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που θα κάνουν το Σάββατο 19/6 την απογευματινή βόλτα τους στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την διάσημη ορχήστρα που υπό την διεύθυνση του Γιάννη Τερεζάκη θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με διασκευές από γνωστά έργα της τζαζ.

Στις 19/6 η Ορχήστρα των Χρωμάτων παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή της Μάνο Χατζιδάκι με αφορμή την συμπλήρωση 16 χρόνων από τον θάνατό του. Η Ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Μ. Λογιάδη θα παρουσιάσει έργα των F. Schubert και F. Martin, όπως και το περίφημο έργο του Μ. Χατζιδάκι «Το χαμόγελο της Τζοκόντα.

Η ομάδα Φιλιατρό σε σκηνοθεσία Βίκου Ναχμία παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Τα λόγια της Κασσάνδρας» από τις 19-21/6 στην Αποθήκη της Πειραιώς 260.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών από τις 19-27/6 η Ξένια Καλογεροπούλου παρουσιάζει στο Θέατρο Πόρτα την παράσταση «Έλα έλα».

Από την Κοινωφελή Πολιτιστική Επιχείρηση Δήμου Αγίας Παρασκευής από τις 19-22/6 στο Δημ. Κινηματογράφο Σινέ Σχολείο (Νεαπόλεως 5-7 Αγία Παρασκευή) προβάλλεται στις 21:00 και στις 23:00 η ταινία «Υποψία» Εισ.: € 6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου