Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Εκδηλώσεις στην Αττική


Με αφορμή τα 2500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα, το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα (ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ) παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη «Ηρακλείδαι»
στις 9:15 στο θέατρο «Βασίλης Τσάγκλος» Παλαιό Δημαρχείο Μαραθώνα.

Στις 27/6 στις 13:00 «Συλλογική κουζίνα» στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος (είσοδος από Τηλεφάνους και Μοναστηρίου) πικ-νικ μέσα στο πράσινο

Ο Αθλητικός Οργανισμός Ραφήνας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σύλλογο Ραφήνας «ΔΑΣ» ΑΡΑΦΗΝ» διοργανώνουν στις 27/6 στις 6:00 το απόγευμα, Φεστιβάλ Πάλης με την συμμετοχή των συλλόγων ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ, ΠΟ Ψαχνών, ΟΑ Λαυρίου, ΑΤΕ Ψαχνών, Φιλαθλητικός Χαϊδαρίου, & ΑΣ Πολιτικών Ευβοίας.

Την Κυριακή 27/6 ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Μάκρης διοργανώνει παράσταση κουκλοθέατρου «Πετροτσουλούφης» του Χάϊνριχ Χόφμαν με ελεύθερη είσοδο στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην Αμερικάνικη Βάση-35ο χλμ Λ. Μαραθώνος.

Φιλαρμονική συνάντηση κάτω από το Αττικό Φεγγάρι στις 27/6 στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στον Μύλο πλατεία Εμπειρίκου Μαρκόπουλο, στην συναυλία των σχολών της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου (φλάουτα, κλαρινέτα, σαξόφωνα, τρομπέτες, κόρνα, τρομπόνια και τούμπες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου