Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν  και σποραδικές καταιγίδες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-17, στα δυτικά από 11-19, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια από 11-20 και στα  ανατολικά από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 11-19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες τοπικές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 4/3
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου