Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-16, στα δυτικά από 8-17, στα κεντρικά από 8-20, στα νότια από 14-20 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην  ανατολική και νότια χώρα τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου