Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.
Παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια και ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-12, στα δυτικά από 9-15 στα κεντρικά από 7-16, στα νότια από 12-19 και στα  ανατολικά από 15-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 24/3
Γενικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου