Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια και το βράδυ πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη σταδιακά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-20, στα δυτικά από 8-23, στα κεντρικά από 6-23, στα νότια από 10-20 και στα  ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 7-22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και τοπικά ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 13/3
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου