Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην  ανατολική και νότια χώρα τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-17, στα δυτικά από 9-18, στα κεντρικά από 12-18, στα νότια από 12-18 και στα  ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι  βόρειοι –βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/3
Γενικά αίθριος με νεφώσεις, τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου