Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά έντονα τις απογευματινές ώρες. Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-13, στα δυτικά από 7-18 στα κεντρικά από 11-18, στα νότια από 12-19 και στα  ανατολικά από 15-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και από το βράδυ πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και από το μεσημέρι 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το βράδυ. Οι άνεμοι  νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 26/3
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου