Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά

Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-17, στα δυτικά από 9-18, στα κεντρικά από 9-19, στα νότια από 14-19 και στα  ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα βροχών στα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα με πιθανότητα βροχών και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι  δυτικοί 3-4 και το βράδυ πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 14/3
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές στα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου