Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-11, στα δυτικά από 9-16 στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 12-17 και στα  ανατολικά από 15-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 25/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τις πρωινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και από το απόγευμα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου