Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά μέχρι το απόγευμα.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία έως το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι νότιοι 3-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 617, στα δυτικά από 9-20 στα κεντρικά από 7-20, στα νότια από 11-20 και στα  ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 και στα νότια και ανατολικά τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 17/3
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά, με ένταση από την νύχτα και επέκταση ανατολικότερα. Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8, με σταδιακοί εξασθένηση 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου