Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Χιόνια στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-16, στα δυτικά από 11-16 στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 12-20 και στα  ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές  και τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βαθμιαία τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι  νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 20/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και στα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τις πρωινές ώρες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου