Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-18, στα δυτικά από 14-20 στα κεντρικά από 14-21, στα νότια από 15-21 και στα  ανατολικά από 16-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 5-6 και από το απόγευμα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 15-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά έντονες, με εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 19/3
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου