Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και τα νότια, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια.
Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-20, στα δυτικά από 8-19, στα κεντρικά από 6-20, στα νότια από 10-19 και στα  ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή των Βαΐων 1/4
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κυρίως στα δυτικά και βόρεια.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου