Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές από το απόγευμα, με βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από την νύχτα και από τα βορειοδυτικά.
Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-22, στα δυτικά από 9-22 στα κεντρικά από 7-24, στα νότια από 14-23 και στα  ανατολικά από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 11-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι  ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 18/3
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και πιθανόν το μεσημέρι πρόσκαιρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 6 και στο Αιγαίο τοπικά 9 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου