Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρά, με εξασθένηση μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-16, στα δυτικά από 12-18, στα κεντρικά από 11-20, στα νότια από 15-23 και στα  ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και τα βόρεια και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 και βαθμιαία 5-6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 8/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου