Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο και την  Ήπειρο.

Παροδικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και κυρίως βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Παγετός τοπικά τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 11, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 6-17, στα νότια από 11-19 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις και σταδιακά τοπικές βροχές, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και βαθμιαία έως 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, με ένταση από το μεσημέρι και με σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 3/3
Άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν  και σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου