Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Περιορισμένη ορατότητα τοπικά τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-17, στα δυτικά από 12-19, στα κεντρικά από 11-23, στα νότια από 15-23 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία  από 12-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 8/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρά στα δυτικά το απόγευμα, με εξασθένηση από το βράδυ και περιορισμό στην ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου