Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-15, στα δυτικά από 9-20, στα κεντρικά από 11-21, στα νότια από 14-22 και στα  ανατολικά από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 6/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου