Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-26, στα δυτικά από 18-26, στα κεντρικά από 18-29, στα νότια από 22-31 και στα ανατολικά από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί  3-4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 9/9
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ο άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου