Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, νεφώσεις με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-30, στα δυτικά από 18-29, στα κεντρικά από 19-33, στα νότια από 21-27 και στα ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές από τη νύχτα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τη νύχτα. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 7/9
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην Θράκης). Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου