Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα  υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά 3-4 και στα ανατολικά  4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-30, στα δυτικά από 18-30, στα κεντρικά από 17-31, στα νότια από 20-28 και στα ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και τοπικά στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-30 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 15/9
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 καις το Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου