Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Σαν Σήμερα

Γεγονότα, Γεννήσεις, Θάνατοι
2001: Τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ
Τέσσερα πολιτικά αεροσκάφη που έχουν καταλάβει αεροπειρατές, οδηγούνται εναντίον στόχων των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα δυο προσκρούουν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στην Νέα Υόρκη, ένα στο Πεντάγωνο και το τέταρτο συντρίβεται σε ανοιχτό χώρο. Οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν λίγοι ώρα μετά την επίθεση, παίρνοντας μαζί τους και 3000 ανθρώπινες ζωές.

1994: Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Κατσέλη
Η Αλεξάνδρα Μαζαράκη όπως ήταν το πραγματικό της όνομα συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, δραματικού συνήθως ρεπερτορίου, μερικές από τις οποίες σκηνοθέτησε ο σύζυγός της Πέλος Κατσέλης, «Έμπορος της Βενετίας», «Αγία Ιωάννα», «Τρεις  κόσμοι», σε κιν/φικές ταινίες και σε τηλεοπτικές σειρές «Λύκαινα», «Ποτέ την Κυριακή», «Ηλέκτρα», «Η αρπαγή της Περσεφόνης», «Οι ουρανοί είναι δικοί μας», «Περίπλους», «Ο βασιλιάς και το άγαλμα», «Μαύρη χρυσαλίδα» κ ά

1971: Πέθανε ο ηθοποιός Ερρίκος Κονταρίνης
Συμμετείχε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κιν/γράφου υποδυόμενος πολλές φορές στρατιωτικούς ή αστυνομικούς «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο», «Το αμαξάκι», «Υπολοχαγός Νατάσσα», «Αριστοτέλης ο επιπόλαιος», «Το αμάξι», «Ο κατήφορος», «Ορατότης μηδέν» κ ά. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό επίσης Μαρίκα Νέζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου