Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Άστατος, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-22, στα δυτικά από 16-26, στα κεντρικά από 15-26, στα νότια από 21-28 και στα ανατολικά από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση  από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και  σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 23/9
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 στο Αιγαίο τοπικά 6 και πιθανόν το απόγευμα πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου