Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-27, στα δυτικά από 17-26, στα κεντρικά από 16-29, στα νότια από 22-31 και στα ανατολικά από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών  ή καταιγίδων κυρίως στα βόρεια μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 και βαθμιαία μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 21/9
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου