Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και σταδιακά στη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-29, στα δυτικά από 18-28, στα κεντρικά από 18-32, στα νότια από 21-31 και στα ανατολικά από 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος με λίγες νεφώσεις και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 20/9
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου