Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και καταιγίδες ισχυρές μέχρι τις απογευματινές ώρες στην Δυτική Ελλάδα και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς στη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ο άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-28, στα δυτικά από 20-28, στα κεντρικά από 18-30, στα νότια από 22-29 και στα ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 10/9
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου