Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης και ανατολικής Μακεδονίας), με πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι κυρίως στα νότια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-26, στα δυτικά από 18-26, στα κεντρικά από 19-28, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 22-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με εξασθένηση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι  4-6 μποφόρ. με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιοδικά ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 8/9
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης), με εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου