Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-22, στα δυτικά από 13-22, στα κεντρικά από 17-25, στα νότια από 20-26 και στα ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-22 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 20/10
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και βόρεια πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες, κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου