Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων  από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-16, στα δυτικά από 10-21, στα κεντρικά από 13-17, στα νότια από 15-18 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Νεφώσεις με βροχές τοπικά στα βόρεια και ανατολικά το πρωί ισχυρές με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 25/10
Στα ανατολικά και νότια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη  και τα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου